Jubilarissen gehuldigd op Algemene Ledenvergadering

29 november 2016

Op maandag 28 november is de Algemene Ledenvergadering van Sportclub Excelsior gehouden waarop twee Excelsior legendes, Sjaak Roggeveen en Piet de Kramer, uitgebreid werden gehuldigd. De vergadering was begonnen met een een minuut stilte wegens het overlijden van ons erelid Jaap Bontenbal, van onze coördinator van de jongste jeugd Rob de Hoog en van ons trouwe lid Hennie Libregts.

img_6682Vervolgens legde het bestuur verantwoording af over het seizoen 2015-2016 en werd de begroting voor de huidige jaargang behandeld.

Daarna werd onze voorzitter Cock van Zanten unaniem herverkozen voor een nieuwe termijn van drie jaar en werd het bestuur uitgebreid met een zetel voor commerciële zaken in de persoon van Joris de Caluwé

Twee prominente Excelsiorianen werden gehuldigd: Sjaak Roggeveen kreeg een speldje voor 25 jaar en Piet de Kramer voor maar liefst 60 jaar lidmaatschap van Excelsior. Beide heren bekleedden in het verleden ook bestuursfuncties binnen onze club.

img_1805img_1812

Verder vertelde de voorzitter van SBV Excelsior Albert de Jong  over de positieve ontwikkelingen bij onze betaalde broer, nadat eerder al uitgebreid was stilgestaan bij ontwikkelingen op Woudestein zoals de sportieve prestaties, de Excelsior Jeugd Opleiding BV, de Stichting Wijk- en Sportcomplex Woudestein, de nieuwbouw- en subsidieprocedures, het toegekende sportpluspredicaat en de volledig vernieuwde website.

img_1799

Naar aanleiding van de rondvraag werd het bestuur gecomplimenteerd met het nuchtere beleid ten aanzien van de discussie rond het kunstgras. De positieve sfeer tijdens de vergadering werd besloten met een champagne-toast op de start van de nieuwbouw.img_1827

Terug naar overzicht