7×7 Super Poedelprijs voor De 7 Wereldwonderen

13 januari 2017

De tweede finaleronde van het 7×7-voetbal leverde heel veel blije gezichten op. img_7386Wereldwonder Murat was als een kind zo blij met zijn prachtige beker, ook al was het wegens het bereiken van de allerlaatste plaats. Hij moest er nog wel een beslissende shoot-out voor missen.

img_7413Het team van Groenendijk Vloeren was blij omdat ze na vele jaren onderaan te hebben gebivakkeerd nu de beste waren van de 3e divisie! Zij gaan naar de spannende eredivisiekraker Excelsior – Go Ahead, net als het team van Kein Geloel dat de eerste divisie won. In een exclusief interview na afloop van de titanenstrijd liet aanvoerder Michiel Houdijk zich ontvallen dat er een zware last van zijn geblesseerde schouder was gevallen. Eindelijk weer terug op niveau in de eredivisie! De ambitie is nu om nog drie keer kampioen te worden en Old Stars te verslaan.img_7445

Verder was het team van Cee Een zo blij dat spontaan begonnen de zingen. Wellicht dat zij hierbij ook dachten de aanwezige Roparun-dames te imponeren.

Ook dit Roparun team was blij want er werd gul gedoneerd voor hun deelname aan de Roparun om geld op te halen voor de strijd tegen kinderkanker.

img_7466Scheidsrechter Daniel was blij want hij kreeg een staande ovatie.

En tenslotte werd ook onze presentator blij met al die mooie, gezellige en sportieve mensen om hem heen… alleen Koos was niet blij, want hij kon niet aanwezig zijn wegens familieverplichtingen.

Eind januari gaat de 25ste editie van start (zie 7×7-standen).

 

img_7404 img_7401 img_7398img_7424img_7383

Terug naar overzicht