Keeper houdt Victoria op de been

25 april 2017

Wedstrijdverslag van SC Excelsior – Victoria’04 (22-04-2017)

SC Excelsior had het moeilijk tegen een goed georganiseerd spelend elftal en een zeer goede keeper van Victoria 04.

Bij SC Excelsior was het net niet, wel een aantal scoringsmogelijkheden waarvan een door Nourdien Woudenberg die na een mooie actie tegen de paal schoot. De van te voren gemaakte afspraken werden ook net niet uitgevoerd. Niet uit onwil maar de scherpte was er niet.

In de 20e min. na slordig balverlies en een ongelukkige terugspeelbal van SC Excelsior, werd er gescoord door Victoria’04 0-1. Daarna kreeg SC Excelsior nog enkele kansen die niet werden benut.

In de rust analyseerde Mark Bresser met zijn spelers de 1e helft, het moest scherper en de bal circulatie moest omhoog. De 2e helft ging het tempo dan ook een tandje hoger, SC Excelsior hield Victoria’04 op haar eigen helft, dat leidde al vroeg naar de 1-1. Abel Hagos schoot de bal hard richting doel van Victoria’04, die werd door een speler van Victoria’04 met de hand geraakt in het strafschop gebied. Penalty; die beheerst werd gemaakt door Jeffrey Bourne. Daarna kwamen er legio kansen die niet werden benut door SC Excelsior, mede door de uitstekende keeper van Victoria’04. Tot de 83e min. staakte plotseling de scheidsrechter de wedstrijd tot grote verbazing van spelers en begeleiders. Hij liep van het veld met beide aanvoerders er achteraan maar het mocht niet baten, er werd definitief niet meer verder gespeeld.

Score; 1-1 Jeffrey Bourne, assist Abel Hagos.

Wissels; Mo Taibi in, Stefan Brons uit, John Zevenbergen in, Pim de Vries uit, Kelvin de Jong in, Yairo van Horik uit.

Terug naar overzicht