Ben jij er bij op de Familiedag op zaterdag 24 juni?

13 juni 2017

Eigenlijk is het geen vraag want iedereen wordt verwacht. Maar omdat het een hele organisatie is, is het prettig precies te weten wie we kunnen verwachten.

Jouw coach vraagt aan jou of je meedoet aan deze leuke dag. Dan word je ingedeeld in een team.

We gaan er een super leuke dag van maken. Voor de World Cup en de Europa League spelertjes zijn er toffe voetbal behendigheid spelletjes. Wij willen wel eens zien welke skills deze mannen en vrouwen in huis hebben. De Champions League, O10, O11, O12- en O13-spelers worden gemixt en deze boys en girls spelen een toernooi. De winnaars van dit toernooi strijken met de eer.

Het hele seizoen hebben ze langs de lijn gestaan en commentaar gegeven. Dat kunnen de Excelsiorspelers op de Familiedag doen. Want de moeders en vaders mogen de voetbalschoenen aantrekken en hun voetbalkwaliteiten laten zien bij het 7×7-voetbaltoernooi voor de ouders.

De scherpschutters mogen proberen een bierkratje van de lat af te schieten. Maar er is veel meer dan voetbal. Er is muziek, er staan kraampjes waar van alles kan worden gegeten en waar (voetbal)kleding te koop is.

Met de loterij zijn weer vet coole prijzen te winnen. De loten zijn al te koop achter de bar en worden ook op de dag zelf verkocht en dingen meteen mee naar de prijzen.

Iedereen is welkom op Woudestein, maar het voetbal is alleen voor de leden en ouders van onze leden.

Het programma is als volgt:
08.45 uur     Verzamelen World Cup en Europa League voor spelcircuit uitleg
10.45 uur      Verzamelen Champions League/O10/O11/O12/O13 voor voetbaltoernooi
13.15 uur       Na afronding poule wedstrijden jeugd voetbaltoernooi de eerste wedstrijden van het ouder voetbaltoernooi
16.00 uur     Wedstrijd tussen de Veteranen en Excelsior prominenten

Hoe laat het uiteindelijk gaat worden dat zullen we zien. Zolang iedereen het naar zijn zin heeft blijft de poort van Woudestein open.

Zoals gezegd, we rekenen sowieso al op je komst.

Tot de 24e juni!

Joris, Raymond, Hans, Herman, Mels, Gerard en Cock

Terug naar overzicht