Eerste training van de ”World Cuppies” en verzoek aan ouders

06 september 2017

Op de eerste woensdagmiddag van september trainde onze nieuwste lichting Excelsior-leden voor het eerst. Met veel plezier deden de toekomstige kanjers in kleine groepjes allerlei voetbaloefeningen, nadat ze eerst op enthousiaste manier werden toegesproken door hun trainer-docenten.

Komende zaterdag staan de mannen weer op het veld voor echte wedstrijden in een heuse competitie. Omdat er nogal wat doeltjes heen en weer gesleept moeten worden, hierbij een vriendelijk verzoek aan de ouders en supporters. Zou u, nadat de laatste World Cup wedstrijd zaterdag is afgelopen, mee willen helpen om de doeltjes weg te zetten naar het verzamelpunt? Herman of Gerard (te herkennen aan de blauwe Excelsior truien) zullen aangeven waar dat is. Alvast hartelijk bedankt!

Terug naar overzicht