27 mei Familiedag – en enkele andere datums

25 januari 2018

Met Pasen wordt bij Excelsior opnieuw een groot toernooi gehouden voor Onder 15 teams van internationale topclubs. Kom op 31 maart en 1 en 2 april dus kijken op Woudestein als u onze talenten voor de toekomst wil zien spelen, tegen bijvoorbeeld Chelsea, Paris St Germain of Feyenoord! Later, op 9 en 10 juni komen de Onder 11 teams op bezoek, onder meer met Manchester City, West Ham United, PSV en diverse andere grote en minder grote clubs. Zie voor actuele informatie de website van de Rotterdam Football Cup.

Houd ook 27 mei vrij, want zoals ieder jaar wordt aan het einde van dit seizoen een Familiedag georganiseerd, waar mooie prijzen zijn te winnen. Er zijn leuke spellen voor onze jeugd en er wordt er niet alleen een onderling toernooi voor jeugdspelers gehouden, ook strijden de ouders tegen elkaar op het voetbalveld. Zo kunnen de kinderen leren van hun grootste supporters wat zij al het hele hele jaar bedoelen met al die aanwijzingen langs de lijn…later meer meer over het programma van deze prachtige dag.

Verder zullen de finales voor alle teams van onze interne competities World Cup, Europa  League en Champions League dit jaar op zaterdag 16 juni worden gespeeld; volgens de traditie met prachtig weer in het Van Donge en de Roo stadion.

 

 

 

Terug naar overzicht