Excelsior 1 verdiende meer dan een gelijkspel tegen Leonidas

19 maart 2018

Wedstrijdverslag R.K.S.V. Leonidas – SC Excelsior 17-03-2018. In de eerste helft was SC Excelsior sterker dan R.K.S.V.Leonidas. R.K.S.V. Leonidas mocht tot aan de middenlijn in balbezit blijven, bij balverlies schakelde SC Excelsior snel over naar de aanval. Dat resulteerde in 3 kansen van SC Excelsior, die niet werden benut. In de tweede helft hetzelfde beeld. In de 71e min. kreeg Joshua Koolmees de bal op de punt links van het 16 meter gebied half hoog. Met een  omhaal bereikte hij Abel Hagos die de bal controleerde en hard hoog ging de bal via de onderkant lat in het doel 1-0. Direct erna werden Abel Hagos en Soufian El Majjaoui gewisseld voor Bjorn Setoe en Kelvin de Jong. Op een of andere manier verkrampte SC Excelsior enigszins, waardoor R.K.S.V. Leonidas iets wat sterker werd, in de eerste gevaarlijke aanval vanaf rechts werd hard half hoog voorgegeven, onderweg werd de bal licht aan geraakt waardoor Joey v. Bussel uit balans de bal miste en R.K.S.V. Leonidas hard linksonder binnen schoot in de 83e min. 1-1. Tim de Wolf was kansloos. Scheidsrechter B. V. Kommer heeft goed gefloten.

Basis: Tim de Wolf, Joey v. Bussel, Jeffrey Bourne, Stefan Brons, Robbart v.d. Valk, Martijn v. Haften, Joshua Koolmees, Nordien Woudenberg, Abel Hagos, Yairo v. Horik en Soufian El Majjaoui. Wissels: Enrique Alfonso Barrosso, Bjorn Setoe 72e min, Kelvin de Jong 72e min, Ennio Ostiana en Pim de Vries. Doelpunt: Abel Hagos 71e min.

Terug naar overzicht