Afsluiting en nieuwe start SC1 en 2

17 juni 2019

Met een hapje en drankje werd door de Sportclub Excelsior 1 en 2 het seizoen afgesloten en de zomerstop ingeluid. Verzorgster Iris had lekker gekookt en drankjes waren ook in voldoende mate aanwezig. De voorzitter sprak de groep toe, waarbij de nadruk werd gelegd op het komend seizoen. Een aantal selectiespelers spelen volgend seizoen niet meer voor de club. Hierdoor kon de staf tijdig nieuwe spelers beoordelen en werden afspraken gemaakt. Van belang was dat deze spelers passen bij onze club, het beleidsplan en het jonge 1e en 2e team. En dat is prima gelukt. Deze avond waren de meeste nieuwe spelers ook aanwezig. Een mooi moment voor de aanvoerder van SC1 om een voorstel rondje met de voorzitter te maken. Momenteel bestaan beiden teams uit een brede selectie. Ondanks de grote groep en een paar maal opscheppen, bleef er genoeg eten over.

De staf wenst iedereen een fijne zomerperiode toe. Graag zien we u langs de velden in het nieuwe seizoen.

 

Terug naar overzicht