Nieuwe trainersstaf gepresenteerd

19 juni 2019

Dinsdagavond 18 juni was een bijeenkomst voor alle trainers, verzorgers, technisch coördinatoren, vrijwilligers , medewerkers en bestuur van Sportclub Excelsior.Tijdens deze avond hebben we een aftrap gedaan voor het seizoen 2019-2020. Op een informele manier kon iedereen alvast kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. Eerst stelde voorzitter Cock van Zanten het bestuur en de ondersteuning kort en met enige humor voor aan de nieuwe trainers.

Daarna kwamen de coördinatoren aan het woord, eerst Maurice Hugen, die coördinator Onderbouw blijft, maar nu assistentie krijgt van Meino Boon.

Vervolgens stelde Arthur Rasenberg, vanouds onze coördinator voor de middenbouw, zijn trainersteam voor. Hij wees nog eens op de verantwoordelijkheid die iedereen heeft voor de materialen van onze club. Een veel te groot aantal ballen verdwijnt gaandeweg het seizoen, vandaar dat de trainers nu een vaste hoeveelheid ballen krijgen, die, buitengewone omstandigheden daargelaten, niet meer wordt aangevuld. Arthur doet zelf komend seizoen een aantal teams (JO O 12 t/m JO O 14) over aan nieuwkomer Pieter van Stijn. Ook bij de meiden is er een nieuwkomer: Leon van Zanten. Hij gaat samenwerken met oude bekende Ixora Balootje. Vervolgens kreeg Ed van Haften, coördinator bovenbouw nog het woord om uit de doeken te doen hoe de seniorenteams er volgend jaar een mooi seizoen van gaan maken.

Door Arthur Rasenberg werden ook foto’s gemaakt, zodat we volgend seizoen kunnen beschikken over een smoelenboek van onze gehele staf. Dit zal ook terug te vinden zijn op de website onder ‘organisatie’.

Namens het gehele team willen wij iedereen een fijne en plezierige vakantie toewensen en zien jullie graag terug in augustus!

Terug naar overzicht