Per oktober 2019 nieuwe website: www.scexcelsior.nl

28 oktober 2019

Onze website www.scexcelsior.nl is nu omgezet naar een versie die volledig is geïntegreerd met de gegevens die de Knvb gebruikt. Deze gegevens over spelers, teams en competities kunnen nu rechtstreeks uit de database van sportlink op de website worden weergegeven. Dit voorkomt voor onze clubmensen veel dubbel werk. Het biedt ook de mogelijkheid snel actuele informatie te publiceren over bijvoorbeeld afgelastingen. Het gaat hier om dezelfde gegevens als te zien zijn in de app voetbal.nl. Om deze gegevens te wijzigen kunt u daar inloggen met het e-mailadres dat bij de Knvb (sportlink/voetbal.nl) bekend is. Overigens is het voor ons clubgevoel mooi als zoveel mogelijk leden daarbij de optie ‘afschermen persoonsgegevens’ uitzetten, dan kunnen we zien wie er in de teams zitten.

Wij danken het team van Gers! – Ongezoet heel hartelijk voor alle goede zorgen die zij hebben besteed aan deze website, die altijd naar volle tevredenheid heeft gefunctioneerd. Vooral de vaak tomeloze inzet van Wouter van Lieburg mag hier niet onvermeld blijven, dank Wouter, en succes met het Rotterdamse Warenhuis! Deze website gaat verder onder de naam www.scexcelsiorarchief.nl. Hier kunnen de archieffoto’s worden gevonden van de teams die de afgelopen jaren bij excelsior hebben gespeeld.

Tevens verwelkomen wij Agile Marketing Agency als de nieuwe websitebouwer. Vanwege hun ervaring met sportlink en alle applicaties die hieraan verbonden zijn, verwachten wij ook de komende jaren te kunnen beschikken over een hoogwaardige website.

Terug naar overzicht