Seizoenkaart voor leden van de Sportclub Excelsior

12 July 2016

Wij zijn er weer bij volgend seizoen in de Eredivisie! Jij toch ook?

Leden van Sportclub Excelsior kunnen net als voorgaande jaren tegen gereduceerd tarief een seizoenkaart bestellen. Bij het bestellen van een seizoenkaart kun je kiezen voor Sportclub jeugd of volwassen. In beide gevallen kost de seizoenkaart 90 euro. Elk lid van Sportclub Excelsior kan op zijn of haar naam voor zichzelf 1 seizoenkaart aanvragen. Na bestelling wordt gecheckt of de aanvrager daadwerkelijk op de ledenlijst staat van SC Excelsior staat.

Je kan jouw seizoenkaart verlengen of kopen via de administratie van SBV Excelsior. Bij de administratie kun je contant of via pin betalen. De administratie van Excelsior is dagelijks geopend van 9.00 tot 12.45 uur en van 13.15 tot 17.00 uur.

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact op met de administratie van Excelsior via info@sbvexcelsior.nl of 010 – 404 60 41.

 

Terug naar overzicht