Welkom op de nieuwe website van SC Excelsior!

25 October 2016

Na maanden voorbereiding is de volledige vernieuwing van onze website een feit! Deze is ontwikkeld met digitaal vakmanschap van Ongezoet, waarvan eigenaar Wouter van Lieburg, Excelsior een – zeer – warm hart toedraagt.

Ongezoet is een Rotterdams bedrijf dat bekend is geworden van diverse innovatieve en prachtig vormgegeven websites, voor onder meer de Gemeente Rotterdam, KPN en Unilever. Het geeft ook het bekende Rotterdamse blad ‘Gers! magazine’ uit, waar Wouter tevens initiatiefnemer van is. De inhoud van de nieuwe site is aangepast aan de eisen en wensen van de gebruikers, en is nog weer gebruiksvriendelijker geworden.

Om te illustreren dat we één club zijn, hebben we bij de vormgeving aansluiting gezocht bij die van de website van de Sbv Excelsior. Daarom zijn ook verwijzingen naar de SBV en naar onze maatschappelijke organisatie Excelsior4All in het webmenu opgenomen. Op de buttons van de rode balk aan de bovenkant van de website kunt u als vanouds onder ‘programma en uitslagen‘ weer het wedstrijdprogramma en de resultaten hiervan vinden. De teams van de Excelsior Jeugdopleiding en die van de Sportclub staan nu in verschillende programma’s vermeld, omdat deze groepen bij de Knvb ook op verschillende clubnummers spelen. Verder zijn onder ‘nieuws‘ de laatste wetenswaardigheden van onze vereniging en opleiding te vinden. Belangrijke informatie vanuit het bestuur, vaak met een urgent karakter, is te vinden onder ‘mededelingen‘. Ook het ‘trainingsschema’ is via de rode balk op de site te vinden, net als ‘toernooien’  voor zover ze zijn aangenomen. Onze leden kunt u vinden onder ‘teams en competities’. We hebben er  voor gekozen ook dit jaar weer alle teams op de foto te zetten; per jaargang kunt u de elftallen terugvinden, overigens met uitzondering van de meisjes, omdat de teamindeling hiervan nog moet plaatsvinden. Naast de teams die aan de KNVB-competities deelnemen zijn ook teamfoto’s en standen van de interne competities voor de jeugd en de programma’s, standen en historie van onze interne 7×7-competities te vinden.  Wij danken de verschillende fotografen die de afgelopen jaren de foto’s hebben aangeleverd.

Op de zwarte balk aan de bovenzijde van de website staat de club centraal. Als eerste wordt clubinformatie gegeven over onze organisatie die al sinds 1902 bestaat. Een onderverdeling is gemaakt naar diverse onderwerpen, zoals missie en visie, normen en waarden, contributie, algemene ledenvergaderingen met jaarverslagen van de laatste 15 jaar. Hieronder staat ook een samenvatting van de historie, met ons clublied, en contactinformatie vermeld. Aparte vermelding hebben de sponsors. Een groep zonder welke onze vereniging, zeker in deze dure tijden, onmogelijk zou kunnen functioneren zoals ze nu doet. Kijkt u dan ook gerust even naar de vele bedrijven en particulieren die onze club vaak belangeloos ondersteunen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze website weer een flink aantal jaren meekan en danken Ongezoet voor alle hulp die wij de afgelopen tijd van de medewerkers van dit mooie bedrijf hebben mogen ontvangen. En heeft u toch nog op- of aanmerkingen; wij staan altijd open voor suggesties ter verdere verbetering. Stuur dan een mail naar Jacko van Ast (eindredactie) via info@scexcelsior.nl

 

Terug naar overzicht