Doe mee aan de stadium FunRun Excelsior!

29 October 2016

Excelsior4All bestaat 5 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren! Onze maatschappelijke stichting zet zich in voor de buurt, de wijk en heel Rotterdam. Wekelijks nemen kinderen deel aan voetbalclinics in de wijk, bezoeken selectiespelers basisscholen en komen kinderen naar ons leercentrum voor bijlessen. Jaarlijks weten wij op deze manier duizenden kinderen in Rotterdam te bereiken met onze projecten.

Het jubileum gaan wij vieren op vrijdag 11 november vanaf 17.00 uur met een spectaculaire FunRun in en rond Stadion Woudestein. Alle Woudies kunnen gratis deelnemen aan dit hardloopevent en zij kunnen door zich te laten sponsoren ook nog geld ophalen voor Excelsior4All, zodat wij nog meer kinderen in Rotterdam kunnen helpen om te sporten, te leren en gezond te leven.

 

 

Excelsior Rotterdam staat bekend als familieclub en daarom hopen wij dat zo veel mogelijk mensen meedoen aan de Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior. De Kidsrun start om 17.15 en is 1,2 kilometer lang. Je komt langs allemaal bijzondere plekjes in ons stadion. De finish is op de middenstip van ons hoofdveld.

Jij wilt natuurlijk ook meedoen! Schrijf je nu in via kidsclub@sbvexcelsior.nl. Wij hopen dat je zo veel mogelijk sponsors verzamelt zodat Excelsior4All mooie nieuwe projecten kan uitzetten in Rotterdam. Laat je sponsoren door je ouders, familie, kennissen, vrienden of buren! Je kunt jouw bedrag in een enveloppe met jouw naam erop op 11 november inleveren en wie weet win jij dan een gesigneerd shirt van Excelsior Rotterdam!

Naast het hardlopen zijn er nog veel andere activiteiten voor kinderen en hun ouders. Zo is er voor de ouders een 5 kilometerloop door het stadion en het prachtige Kralingen. Ouders kunnen zich inschrijven via www.stadiumfunrun.com.

Wij hopen zo veel mogelijk Woudies te mogen verwelkomen op vrijdag 11 november bij de verjaardag van Excelsior4All. Tot dan!

Terug naar overzicht