Ouders/begeleiders World Cup, Europa- & Champions League

07 November 2016

Belangrijke mededeling voor deelnemers aan de interne jeugdcompetities. 

Inmiddels zijn wij al weer een tijdje bezig en heeft iedereen zijn draai gevonden. Op de woensdagen worden de trainingen wat meer gestructureerd verzorgd en op de zaterdagen zijn de meesten al weer gewend aan de nieuwe wedstrijdvormen. Ook zie ik weer veel blije gezichten en daar doen we het toch voor!

Toch wil ik langs deze weg een aantal zaken kwijt. Dit zijn diverse dingetjes die niet helemaal lekker gaan.

Zo komen er op de woensdagmiddag structureel een aantal spelertjes te laat op de training. Het heeft waarschijnlijk allemaal een oorzaak maar het is voor onze jonge trainers niet prettig. Zij hebben net de aanwezige spelers ingedeeld en moeten dan weer de groepen aanpassen. Dat is heel erg jammer want de jongens hebben maar een uurtje training en al dat georganiseer gaat van de tijd af.

Ik hoop op jullie medewerking zodat iedereen op tijd kan starten. Mede namens de jonge trainers en hun begeleiders bedank ik jullie vast daarvoor.

Dan de zaterdagen. Ik heb gemerkt dat er bij diverse teams zeer regelmatig spelers niet op komen dagen. Er zijn er zelfs een aantal die niet eens de moeite nemen om tijdig via de mail af te zeggen. Dat is heel erg vervelend voor de medespelers en de teambegeleiders. Het is ook heel erg jammer voor degenen die op onze wachtlijst staan maar nu nog niet geplaatst kunnen worden. Mocht jullie kind echt niet kunnen, maar toch wil blijven voetballen geef dat dan s.v.p. tijdig aan ons door. Mocht jullie kind geen zin meer hebben, geef dit dan ook svp aan ons door. Even goede vrienden maar wij kunnen dan mogelijk weer andere kinderen, de eigen teamgenoten en de leiders blij maken. Zij kunnen dan namelijk weer op zaterdag met hun voltallige team spelen.

Ook hier hopen wij op jullie begrip en uiteraard de medewerking.

Helaas ben ik nog niet klaar want afgelopen zaterdag werd ik door de “boze” mensen van de kleding benaderd. Wat bleek, er stonden in een kleedkamer nog twee manden met vuile wedstrijdkleding. Ik vind dat jammer want de volgende keer wordt er geklaagd over het feit dat er te weinig kleding voor een team is. Ja, Excelsior heeft weliswaar een kleine voorraad maar dit is niet onuitputtelijk; zeker niet van de speciale tenues van onze speciale competities.

Gerard van Helden

Terug naar overzicht