Sinterklaasfeest Kidsclub De Woudies

07 November 2016

Op woensdag 30 november is het Sinterklaasfeest van Kidsclub De Woudies. Na voorafgaande aanmelding per mail zijn alle Woudies tot en met 8 jaar die middag vanaf 14.00 uur welkom in de Nsecure Lounge in het hoofdgebouw van Stadion Woudestein. Inloop is tot 14.30 uur, dan begint het programma wat duurt tot 16.00 uur. Daarna zullen de selectiespelers de cadeaus uitdelen. De middag is om 16.30 uur afgelopen.

Woudies tot en met 8 jaar kunnen zich opgeven via kidsclub@sbvexcelsior.nl. Broertjes en zusjes zijn alleen welkom als zij ook lid zijn van de Woudies. Ouders van kinderen ouder dan 4 jaar kunnen tijdens de voorstelling in de Wijnbar van de Nsecure Lounge wachten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Alleen Woudies die zich hebben aangemeld, hebben toegang tot het Sinterklaasfeest. Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging.

Terug naar overzicht