Verbouwing van de kantine

21 November 2016

Vanaf het begin van de zomer is hard gewerkt aan de uitbreiding en verfraaiing van onze kantine. En zo langzamerhand is het eindresultaat echt klaar. Een mooi moment om als vereniging onze dank over te brengen aan al diegenen die dit hebben mogelijk gemaakt. Als eerste zijn dat natuurlijk de vrijwilligers die vanaf het einde van vorig seizoen met allerlei hand en spandiensten, en niet te vergeten breekdiensten, hun energie hebben gegeven. Roël Rigters, Mels Fok, Gerard Ketel en Herman Brinkman kunnen dan niet ongenoemd blijven. Verder hebben op het organisatorisch vlak Bob de Lange en Arthur Rasenberg ook zo hun steentje bijgedragen.

Het hele project is gerealiseerd door een groot aantal bedrijven, die allemaal wel een zekere eigen bijdrage hebben geleverd:
– Restaurant Vicini van de Kortekade in Rotterdam (advies en ontwerp)
– Aannemersbedrijf Stofbergen (terrasoverkapping)
Fok Totaalservice (verwarming)
HK Living (stoelen)
Laminaat Expres (laminaatvloer)
Steigerlounge (banken)
Derya woninginrichting (raambekleding)


img_1755

img_1759
Wij denken dat de kantine enorm is opgeknapt en gaan ervan uit dat we er voorlopig weer een aantal jaren mee verder kunnen.

Terug naar overzicht