7×7 voor de vijfde keer gewonnen door de ‘Old Stars’

23 December 2016

img_6982-3In een zinderende finale wist het team van Old Stars met 1 doelpunt verschil te winnen van het boven hen geplaatste Boca Seniors. Edwin van den Haak had zijn mannen op scherp gezet met het vooruitzicht dat zijn formatie het best presterende team van de hele 7×7-historie zou kunnen worden. Met vereende krachten werd dit doel als teamprestatie binnen gesleept, dit ondanks de technisch begaafde tegenstanders. De Gertjan Terlouw Wisselbokaal zal een half jaar te bezichtigen zijn op de kamer van een terecht apetrotse Edwin.

img_6879

In de 2e divisie werd het team van ‘Voorheen Essae’ de terechte winnaar. Hier was het aanvoerder Martin Borsboom die de lof, de beker en de kaarten voor Excelsior – Go Ahead op 22 januari ontvangst kon nemen. Hoewel wordt gefluisterd dat zijn rol als uitslagen-en-standen-administrator ook een rol gespeeld heeft, was het tijdens de finales toch duidelijk dat het hier om een uiterst soepel voetballend team gaat dat nog tot grote hoogtes kan stijgen.

 

Bij de prijsuitreiking werd Jacimg_6943ko van Ast dit keer ondersteund door een team van lieftallige assistentes. De dames gaan meedoen aan de Roparun en willen graag het bedrag voor hun goede doel verhogen. Zij kregen een warm onthaal van de aanwezige sporters. De warme zoenen die ze de bezwete prijswinnaars konden uitdelen smaakten naar meer, want ook de tweede finaleronde van 12 januari proberen ze weer van de partij te zijn. Zie voor programma en uitslagen bij 7×7-competitie, hier onder ‘standen’.

img_6888 img_6893 img_6916 img_6850

Hartelijk dank voor iedereen die onze 7×7 zo mooi maakt: Riet en Koos achter de bar, de scheidsrechters met hun rechtvaardige leiding, Gerard voor de materialen, de was en de bitterballen, Martin voor de standen, en natuurlijk alle teams voor hun sportiviteit!img_6837

scheidsrechtersbaas Bhos Mahabier in kerststemming

 

Terug naar overzicht