Indeling meisjesteams voor World Cup, Europa League en Knvb

09 January 2017

De indeling van de meisjes teams die vanaf het komend weekeinde gaan meedoen aan de World Cup, de Europa League en de Knvb-competities is bekend. De indeling van alle teams is op deze site te vinden onder de interne competities bij ‘Meisjes‘. De programma’s van World Cup, Europa League en de Knvb-competities zijn op deze website vermeld onder programma en uitslagen.

In beide poules van de World Cup komt er een meisjesteam bij. In poule A is dit het meisjesteam Heerenveen en in Poule B het meisjesteam Roda JC. De team indeling van poule A ziet er nu als volgt uit: Argentinië, België, Brazilië, Chili, Duitsland Engeland en Heerenveen. In poule B spelen de volgende teams: Holland, Nigeria, Spanje, Mexico, Italië, Uruguay en Roda JC. Deze uitbreiding van zes naar zeven teams per poule houdt in dat er per speelronde steeds een team vrij is. In de Europa League komt er ook een team bij, en wel het team AZ. Ook deze uitbreiding van acht team naar negen teams betekent dat er per speelronde een team vrij is.

Voor de alle duidelijkheid: staat het team van uw zoon of dochter niet in het wedstrijdprogramma vermeld op zaterdag, dan is dit team die speelronde vrij.

Terug naar overzicht