Tweede seizoenshelft begonnen

09 januari 2017

Op de nieuwjaarsreceptie hebben de leden van de Excelsior-familie elkaar bij onze grote broers in Stadion Woudestein een gelukkig nieuwjaar gewenst. Voorzitter Albert de Jong hield een optimistische speech en de nieuwjaarswedstrijd tussen oud-profs en een team van onze veteranen – aangevuld met trainers – werd in lijn met de traditie gewonnen door de eersten, al was het met een historisch laag verschil: 3-2.

Na kerst en nieuwjaar is Excelsior begonnen aan de tweede seizoenshelft. De accommodatie is weer open, Herman Brinkman zit weer op zijn post, en het bestuur vergadert weer. De meisjes gaan nu echt de competitie in; teamindelingen voor de diverse competities zijn bekend gemaakt. En ook bij de andere interne jeugdcompetities zijn enkele wijzigingen in de teamindelingen en competities doorgevoerd.

Verder zijn de Stichting Sport- en Wijkcomplex Woudestein (SSWW) en de Excelsior Jeugdopleiding BV (EJO) nu volop in werking, zoals onder meer aangegeven in de (concept)notulen van de afgelopen Algemene Ledenvergaderingen. En bovendien is begonnen met de daadwerkelijke bouw van onze nieuwe kleedkamers.

Het gaat goed op Woudestein; laten we allemaal vooral samen zo doorgaan!

Oud Excelsior Nieuwjaarswedstrijd (veteranen/trainers)

11 januari 2017

 Coach: Roy Hagenaars

 1. Dick van Stralen (keeper)
 2. Raymond Jacobs
 3. Arwin Romijn,
 4. Rachid Khalafi
 5. Randy Essed
 6. Peter de Graaff
 7. Jerry de Miranda
 8. Jacko van Ast,
 9. Kapaan Denny
 10. Sander Hazebroek
 11. Noël Cabral
 12. Jouk Pols
 13. Cor Hulsbus,
 14. Martin Borsboom
 15. Boers, Martin
 16. Rene in ’t Veld,
 17. Marciano Kappel
 18. Ron van Dongen
 19. Arthur Denneman

 

Mario Meijer en Gerard Weber (inmiddels 79) spelen met de ex-profs mee onder leiding van coach Bart Latuheru.

Terug naar overzicht