Schrijf je nu in voor de Excelsior Talentendag 2017

13 January 2017

Droom jij ervan ooit in Stadion Woudestein te schitteren? Excelsior Rotterdam is weer op zoek naar voetbaltalent. Jonge voetballertjes uit de geboortejaren 2006 tot 2010 kunnen zich aanmelden voor de Talentendag op zondag 19 februari 2017. Voorwaarde is dat je niet verder dan 50 kilometer van ons terrein woont. Je kunt je inschrijven voor onze Talentendag door dit formulier in te vullen. Let op: je gegevens worden tevens opgenomen in onze database! 

Voorwaarden Als je niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, heeft het geen zin om in te schrijven en krijg je ook geen bericht of je wel of niet bent uitgenodigd. De inschrijving voor de Talentendag sluit op 1 februari. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt uiterlijk 7 februari bericht of je wel of niet bent uitgenodigd.

Terug naar overzicht