Geweldig feest!

19 February 2017

Omdat de uitslag van de wedstrijd tegen Heracles een beetje tegenviel kwam het langzaam op gang. Maar toen onze feestgangers de smaak te pakken kregen ging het los tot in de kleine uurtjes.

Eerst nam de organiserende sponsorcommissie in de persoon van ons kersverse bestuurslid Joris de Caluwé het woord en vervolgens nam voorzitter Cock van Zanten de gelegenheid te baat stil te staan bij alle bouwplannen. De vernieuwde kantine werd officieel geopend. Daarna was er de onvermijdelijke voetbalquiz van Max Christern, nu onder de naam ‘Ren je Riet!’ Winnaar Erik van der Spek nam zijn felbegeerde prijs met trots in ontvangst van een ontketende DJ Raas. Mede door een stoelendans werd het een lange nacht voor Carla’s 4-koppige barteam…en weer echt Excelsior: niet superdruk maar wel beregezellig!

 

Terug naar overzicht