Talentendag voor meisjes bij Sportclub Excelsior

20 maart 2017

Sportclub Excelsior houdt op zondag 23 april voor het eerst een Talentendag voor meisjes! Ben jij een voetbaltalent en wil jij komend seizoen voor Excelsior komen voetballen? Meld je dan nu aan voor de Talentendag 2017 en wie weet speel jij komend jaar in een van de meidenteams van Excelsior!

Meisjesvoetbal
Sportclub Excelsior is dit seizoen begonnen met meisjesvoetbal. Eerst met een onderlinge competitie, maar sinds de winterstop nemen drie meisjesteams deel aan de competitie van de KNVB. Aankomend seizoen gaan we het meisjesvoetbal verder uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar meiden uit de geboortejaren 2003 tot en met 2010 die graag bij Excelsior willen komen voetballen.

Talentendag
Heb jij er altijd al van gedroomd om in het shirt van Excelsior Rotterdam uit te komen in de KNVB competitie? Wil jij op sportcomplex Woudenstein trainen en je voetbaltalent verder ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor Excelsior Talentendag 2017 voor meiden en wie weet zien we jou op zondag 23 april 2017 in actie op ons complex.

Aanmelden
Je kunt je inschrijven via deze link. De inschrijving sluit op 3 april 2017. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een bevestiging per e-mail en in een later stadium krijg je bericht of je wel of niet bent uitgenodigd. Let op: je gegevens worden opgenomen in onze database!

Terug naar overzicht