Trainen als een prof tijdens de meivakantie

24 March 2017

Wil jij tijdens de meivakantie trainen als een prof? Schrijf je dan nu in voor het driedaagse voetbalkamp bij Excelsior Rotterdam. Op 24, 25 en 26 april kun je de hele dag trainen onder begeleiding van trainers uit de jeugdopleiding van Excelsior.

Stadion
Wij starten elke dag om 9.00 uur. Naast trainen als een prof gaan de deelnemers selectiespelers van Excelsior interviewen, nemen zij een kijkje in het stadion en gaan ze natuurlijk veel wedstrijden spelen. Wij verwachten de trainingsdagen steeds rond 16.00 uur te beëindigen.

Inschrijven
Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van alle niveaus en de kosten bedragen 190 euro per persoon. Ben jij geboren in de jaren 2004-2011 en wil je meedoen aan het voetbalkamp? Schrijf je dan nu in door te mailen naar marinus.barendregt@excelsior4all.nl.

Terug naar overzicht