Ondanks voorsprong verliest ons eerste van DWO

08 May 2017

Wedstrijdverslag van SC Excelsior – DWO 06-05-2017.

SC Excelsior – DWO was een wedstrijd met veel verschillende gezichten, veel kansen, goed voetbal, aparte doelpunten, dubieuze beslissingen en ook matig voetbal vooral de 2e helft. In de 1e helft kreeg SC Excelsior veel goede kansen die niet werden benut, de twee doelpunten kwamen uit het niets, wel prachtige bewuste dwarrel schoten van Jeffrey Bourne 19e min. vanaf 35 meter 1-0 en vanuit een vrije trap buiten het strafschop in de 26e min. 2-1. DWO was een degelijk elftal waarin de voorhoede het sterkste onderdeel is. Veel dreiging vanaf links en een zeer handige spits. DWO scoorde in de 21 min. 1-1 en in de 43 min. 2-2. In de 2e helft ging DWO zeer behoudend spelen een aantal posities verwisselen; met z’n allen achter de bal en als het kon zeer snelle counters via de linkerspits en de spits. SC Excelsior kon daar voetballend niet doorheen komen, het spel van SC Excelsior werd steeds trager. DWO scoorde in de 70 min. uit een vrije trap de 2-3. Over de laatste 15 min. van de wedstrijd moeten technische staf en de spelers nog eens goed over nadenken/praten om er van te leren voor in de toekomst.

Score verloop; 19e min. Jeffrey Bourne 1-0, 26e min. Jeffrey Bourne 2-1.

Wissels; 45 min. Joshua Koolmees in, Jeffrey Bourne, 73 min. Kelvin de Jong in, John Zevenbergen uit.

Man of the match: Lorenzo Mowlabaks