Excelsior/Barendrecht zoekt talentvolle speelsters

09 May 2017

Zoals bekend starten Excelsior en Barendrecht komend seizoen met een gezamenlijk team in de Eredivisie Vrouwen. Wij zijn daarom op zoek naar speelsters die met ons de uitdaging willen aangaan om deel te nemen aan de competitie op het hoogste niveau in Nederland. Wij houden daarom op woensdag 24 mei 2017 van 17.30 tot 21.00 uur een selectie avond in het Van Donge & De Roo Stadion.

Uitdaging
Wij zijn op zoek naar jonge, talentvolle meiden en vrouwen van 16 tot en met 26 jaar uit de regio Rotterdam, die met het gezamenlijke team van Excelsior en Barendrecht op het hoogste niveau in de Eredivisie Vrouwen willen gaan spelen. Vrouwen die willen investeren in zichzelf in een topsportomgeving, openstaan voor een nieuwe uitdaging en Excelsior/Barendrecht landelijk in positieve zin op de kaart willen zetten.

Aanmelden
Voel jij je aangesproken door bovenstaande oproep? Meld je dan nu aan door een e-mail met personalia en voetbal-cv te sturen naar info@excelsior4all.nl. Wie weet sta jij dan op woensdag 24 mei 2017 op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Terug naar overzicht