Excelsior Jo 13-3 kampioen !

15 May 2017

Excelsior Jo 13-3 is door middel van een klinkende 8-0 overwinning tegen Capelle kampioen geworden in de 4e klasse. De wedstrijd werd gespeeld in het Van Donge en de Roo stadion onder het toeziend oog van zo’n 200 supporters, die middels toeters en vuurwerk voor een mooie sfeer zorgden. Een motivatie speech van Nigel Hasselbaink vooraf, een foto in de kleedkamer met Jordy de Wijs na de wedstrijd en de bloemen uit handen van onze voorzitter maakten het kampioenschap compleet.

Van harte gefeliciteerd:
Aarab Ayoub
Caluwé de Simon
Coomans Riley
Iseal Tindal
Mees de Leeuw
Dijk van Willem
Dogan Melih Ebrar
Haften van, Sander
Koetsier Hidde
Ruiter de Daan
Schol Casper
Stap van der Hein
Toorenvliet Bastiaan (K)
Vlugt de Shiqua
Witt Wijnen de Eduard
Zhar Karam

En trainers Ed van Haften en Michael de Kat

Terug naar overzicht