Matige afsluiting van een mooi seizoen voor SC Excelsior 1

16 May 2017

Wedstrijdverslag HBSS – SC Excelsior 13-05-2017.
SC Excelsior speelde zijn laatste wedstrijd, uit tegen HBSS, een half uur goed met vijf grote kansen maar zonder te scoren: frustrerend! Daarna zakte SC Excelsior naar een bedenkelijk niveau. In de 38 min. scoorde HBSS na een fout in de verdediging van SC Excelsior 1-0. HBSS maakte voor het rustsignaal in de 41e min. 2-0: een aanval van links voorlangs het doel van SC Excelsior kwam rechts schuin voor het doel, mooi schot van een HBSS speler in de lange hoek. Tim de Wolf was kansloos. Nog een grote kans voor HBSS tegen de paal. De rust brak aan, tekenend was dat iedereen doodstil was in de kleedkamer.
De 2e helft was het spel van SC Excelsior er niet beter op geworden, men geloofde er niet meer in, op een stuk of vier SC Excelsior spelers na. In de 51e min maakte HBSS 3-0 en de 57 min. 4-0. Tot aan de 87e min. heb ik niks genoteerd in mijn notitie boekje. Dat houdt in dat HBSS het spel beheerste, totdat Nourdien Woudenberg na een prachtige actie passte naar John Zevenbergen. Een hard schot dat de keeper van HBSS verwerkte tot een corner (waar niks uit voortkwam).
Jammer dat de laatste wedstrijd van SC Excelsior zo matig was, zonde om op deze manier het seizoen af te sluiten na zo veel prachtige wedstrijden.