World Cup, Europa League & Champions League finales 10 juni 2017

07 June 2017

Zaterdag 10 juni is het dan zover dat we de finale wedstrijden van de World Cup; Champions League en Europa League in het stadion van SBV Excelsior mogen spelen.

We hopen op een mooie voetbaldag. Om dit te kunnen realiseren hebben we uw medewerking nodig. Daarom hierbij wat spelregels voor u als enthousiaste ouder / supporter.

In verband met het strakke spelschema vragen wij u dringend om op tijd aanwezig te zijn, dat betekent een half uur voor aanvang van de wedstrijd zodat het team van uw zoon of dochter gezamenlijk naar het stadion kan lopen. Er worden dan ook foto’s gemaakt. Op de website bij programma en uitslagen (https://scexcelsior.nl/programma-en-uitslagen/) staan de aanvangstijden van de wedstrijden vermeld.

Het speelveld is alleen bestemd voor de spelers; er mogen beslist geen toeschouwers op het veld. Ouders / familie en andere supporters kunnen plaatsnemen op de tribune.

Verder verzoeken wij u vriendelijk om afval in de daarvoor bestemde bakken te gooien. En weet dat we nog nooit slecht weer gehad hebben …

Terug naar overzicht