Boca Sr. wint Gertjan Terlouw Wisselbokaal

16 June 2017

Met een duidelijke 2-0 maakte Boca Sr. duidelijk dat het team van Old Stars niet bestaat uit mooi-weer-voetballers. Voor de derde keer op rij lukte het de winterkampioen niet de Gertjan Terlouw wisselbeker ook in de zomer in huis te houden. Zo werd Boca de terechte kampioen van de 25ste eredivisie van ons 7×7-voetbal voor 30+.
Bij de 1e divisie was de eerste prijs voor de Perfect Groep, dat aan een onstuitbare opmars bezig lijkt te zijn. Het onverwoestbare Cee Een werd de kampioen van de tweede divisie en De Borst Vooruit behaalde de eerste plaats in de tweede divisie. Overtuigend winnaar van de Grote Poedelprijs werd Team Weber dat op onverklaarbare wijze verloor van vaste poedelwinnaar de Zeven Wereldwonderen. Om 24.00 uur werd er luid gezongen voor onze Koos van wie op dat moment zijn 75 ste verjaardag inging. Van Harte!

                     

Terug naar overzicht