Kennismaking nieuwe trainers

19 June 2017

Onder tropische omstandigheden maakte de nieuwe trainersstaf kennis met het bestuur en met elkaar. Nadat eerst voorzitter Cock van Zanten de kennismaking had geopend, was het de beurt aan nieuwkomer Anne Nurra om de staf voor de meisjesteams te introduceren. Vervolgens haalde Arthur  Rasenberg zijn omvangrijke groep van middenbouw-trainers naar voren. Iedere individuele trainer vertelde wie hij was en wat hij volgend jaar bij Excelsior ging doen. Tenslotte presenteerde ook Marco van Lochem op hem kenmerkende wijze zijn trainers voor de opleidingsteams. Vooral de-man-met-de-witte sokken moest het daarbij onder grote hilariteit ontgelden… Als hiermee de toon voor volgend seizoen is gezet, kan het nog een sfeervol seizoen worden!

Terug naar overzicht