Belangrijke informatie over de interne competities

12 August 2017

Zoals u wellicht weet, wordt er hard gewerkt aan de velden 2 en 4. Ondanks dit harde werken zijn die velden helaas niet op tijd klaar voor de start van onze interne competities.

Dit betekent dat wij, mede in verband met de veiligheid van de kinderen, helaas later starten met de trainingen. Wij starten nu met trainen op woensdag 6 september.

Omdat er op de zaterdagen niet gewerkt wordt, zullen wij de kinderen toch wel met een aangepast schema laten voetballen. Dit betekent dat er op zaterdag 26 augustus en op zaterdag 2 september, zonder voorafgaande trainingen, wel gevoetbald zal worden. Wel zullen de aanvangstijden en de veldindelingen aangepast worden.

De aangepaste aanvangs- en aanwezigheidstijden kunt u elke week terugvinden op deze site onder het hoofdstuk “Programma en uitslagen”.

Daarom aan u het dringende verzoek om voor de juiste aanvangstijden van het team waar uw zoon of dochter in voetbalt vrijdags voor de wedstrijddag de website te raadplegen.

Onder 11 sportclub

Ook voor de onder 11-2 t/m onder 11-7 geldt dat er tot 6 september 2017 niet op de woensdagen getraind kan worden. Vanaf 21 augustus 2017 zijn zij echter wel welkom om op de maandagen tussen 16.30 en 17.30 uur te komen trainen.

Terug naar overzicht