Teamouders gezocht!

13 August 2017

Bij onze vereniging zijn de teamouders de schakel tussen de trainer en de ouders. Teamouders helpen mee om er voor iedereen een geslaagd en gezellig seizoen van te maken. Zij ondersteunen de trainer met het verdelen van de vrijwilligerstaken onder de ouders (beheren berichten service via app en/ of mail, digitale wedstrijdformulier, rijdienst, vlaggen, kleding en fluiten indien nodig), organiseren een ouderborrel, eventueel een teamuitje en een seizoensafsluiting. Hierbij willen we de teamouders van vorig seizoen nogmaals bedanken voor hun inzet van afgelopen seizoen!

Maar ook dit jaar weer hebben de jeugdteams van de Middenbouw direct aan het begin van het seizoen allemaal weer een teamouder nodig. Ondanks een aantal aanmeldingen, waarvoor dank, zoeken we voor de meeste team nog teamouders. Het teamouderschap kan overigens ook heel goed een duobaan zijn.

Heb je zin om volgend seizoen teamouder te zijn van het team van je kind, meld je dan zo snel mogelijk, liefst vòòr 14 augustus bij de coördinator via arthur.rasenberg@wxs.nl .

Daarnaast zal er op alle ouders/begeleiders een beroep worden gedaan om te vlaggen en eventueel te fluiten. Sportclub Excelsior is naarstig op zoek naar enthousiaste scheidsrechters om de jeugdwedstrijden te fluiten. Mocht je daarin interesse hebben, en zo de club willen helpen, stuur dan even een bericht naar lokatiemanager Herman Brinkman ,via info@scexcelsiorjeugd.nl

In het onderstaande staan de regels voor het vlaggen en de nieuwe spelregels voor het seizoen 2017-2018. Tot snel langs de velden!

  Spelregels voetbal 2017-2018
  Rol van de grensrechter
Terug naar overzicht