Eerste meisjes geselecteerd door de Knvb

21 September 2017

Voor de eerste keer heeft de Knvb besloten meisjes van Excelsior uit te nodigen voor selectie-activiteiten. Wij wensen Romy Schattgen, Pascale Knol, Lizzy Jonker, Felicity Verhage, Lizzy Kemp (Onder JO 15-1M) en Lucy Heij en Eva Hertog (MO 13-1) veel succes bij het etaleren van hun voetbaltalenten. Het zou mooi zijn als de knvb-trainers, waaronder voormalig Excelsior-trainer Danny Mulder, ervan overtuigd kan worden dat onze meiden in de vertegenwoordigende teams thuis horen! En ook Shiqua de Vlugt van de JO13-1 van Daniël van Ballegooien wensen we natuurlijk alle succes bij zijn selectie!

Al met al een prachtig resultaat, waaruit blijkt dat onze staf de juiste stappen zet om het vrouwenvoetbal bij Excelsior op een kwalitatief hoogwaardig niveau te brengen.

Terug naar overzicht