Kleedkamergebouw officieel geopend

12 October 2017

Volledig opgeleverd zijn ze nog steeds niet, maar het werd op 12 oktober toch de hoogste tijd om de vier nieuwe kleedkamers en de twee nieuwe kunstgrasvelden officieel te openen.

Die eer was voor architect Wim van As weggelegd.  Met een ferme knip van een veel te kleine schaar knipte hij het lint door waarna de genodigden de prachtige kleedkamers officieel binnen konden gaan.

Voorafgaand vertelde onze voorzitter Cock van Zanten de aanwezigen het verhaal achter de lange periode van bureaucratische procedures die moest worden doorgemaakt, voordat het dan eindelijk zover was dat het kleedkamergebouw er stond en dat ook de twee nieuwe kunstgrasvelden konden worden gerealiseerd.

Wim lichtte verder toe dat het om de eerste van drie bouwfasen gaat, waarbij uiteindelijk de hele accommodatie vernieuwd zal worden. Van deze A3-architect krijgen we belangeloos medewerking, maar voor de bouw zelf  is het vinden van de financiële middelen nog wel een belangrijke barrière.

Namens alle leden danken wij Quooker voor de sponsoring van een van de vier kleedkamers. We hopen dat er meer mensen rondlopen met zoveel hart voor de club dat zij een bijdrage willen leveren aan onze nieuwbouw. Ons bestuurslid Joris de Caluwé heet hen allen van harte welkom!

Terug naar overzicht