Teleurstellend resultaat van het Eerste

16 October 2017

Deze wedstrijd DWO’32 – SC Excelsior van 14-10-2017. eindigde voor SC Excelsior in een grote teleurstelling: 5-1 verloren.

In deze wedstrijd heeft SC Excelsior maar 2x een kwartier het gevoel gehad dat ze partij bood. Dat was na 5 minuten in de eerste helft en de eerste 15 minuten van de tweede helft nadat Daan Beumer schitterend de 3-1 inkopte na een corner van Abel Hagos. Het was afgelopen met dat gevoel toen DWO’32 een penalty kreeg en de 4-1 scoorde. Het werd uiteindelijk 5-1 voor DWO’32 dat zeer goed speelde. Doelpunten 16e min. 1-0, 25e min. 2-0, 44e min. 3-0, 54e min, 3-1, 64e min. 4-1 en de 69e min. 5-1.o

Opstelling; Ian Luthart, Joey van Bussel wissel 45e min. Daniel van der Bijl, Jeffrey Bourne, Stefan Brons, Daan Beumer, Abel Hagos wissel 70e min. Robbart van der Valk, Nordien Woudenberg, Ennio Ostiana en Gino Schouten 72e min. Wissels; Pim de Vries ingekomen 70 min. Joshua Koolmees, Martijn van Haften ingekomen 45 min. Yairo van Horik ingekomen 72 min. Gele kaarten voor Jeffrey Bourne en Gino Schouten. O.l.v. W. Van Wiggen.