Sinterklaasfeest Kidsclub De Woudies

14 November 2017

Op woensdag 29 november is het Sinterklaasfeest van Kidsclub De Woudies. Alle Woudies tot en met 8 jaar zijn die middag vanaf 13:30 uur van harte welkom in de Nsecure Lounge in het hoofdgebouw van het Van Donge & De Roo Stadion. Inloop is tot 14:00 uur en dan start het programma. Uiteraard verwachten we dat ook Sinterklaas deze middag zal langskomen! Het programma duurt tot ongeveer 16:15 uur.

Woudies tot en met 8 jaar kunnen zich aanmelden voor dit Sinterklaasfeest via kidsclub@sbvexcelsior.nl. Broertjes en zusjes zijn alleen welkom als zij ook lid zijn van de Woudies. Is je broertje of zusje nog geen lid? Dan kan dit uiteraard alsnog via https://sbvexcelsior.nl/kidsclub/  Ouders van kinderen ouder dan 4 jaar kunnen tijdens de voorstelling in de Wijnbar van de Nsecure Lounge wachten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Alleen Woudies die zich hebben aangemeld, hebben toegang tot het Sinterklaasfeest. Na aanmelding ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag en anders zien wij jullie graag op woensdag 29 november in Van Donge & De Roo Stadion.

Terug naar overzicht