Verbeteringen trainingen jongste jeugd

06 February 2018

Zoals bekend worden de spelers van onze interne jeugdcompetities op de woensdagmiddag getraind door sport-studenten van het Albeda College. Om diverse redenen hadden deze trainingen de afgelopen periode niet altijd de vereiste kwaliteit. Eerder is getracht door middel van een nauwere samenwerking met onze eigen staf de trainingen op een hoger kwaliteitsniveau te brengen, maar nog altijd lijken verdere verbeteringen noodzakelijk.

Daarom is besloten om ingaande woensdag 7 februari Marinus Barendrecht aan te stellen als verantwoordelijk coördinator voor deze trainingsgroepen. Marinus is momenteel trainer van SBV Onder 19, ons hoogste jeugdteam. Daarnaast heeft hij zowel in binnen- als buitenland veel ervaring met het trainen van de jongere leeftijdsklassen. Hij is onder meer coördinator van de Excelsior Voetbalschool die binnenkort weer van start gaat.

Wij verwachten dat met de aanstelling van Marinus de trainingen weer op een niveau komen dat u van Excelsior mag verwachten.

Terug naar overzicht