Talentendag voor meisjes bij Sportclub Excelsior

16 March 2018

Sportclub Excelsior houdt op zondag 22 april 2018 voor de tweede keer een Meiden Talentendag. Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar talentvolle speelsters met geboortejaar 2013 tot en met 2002. Voorwaarde voor deelname is dat je niet verder dan 50 kilometer van ons terrein woont. 

Voetbalkwaliteiten

Op zondag 22 april 2018 kun je op jeugdcomplex Woudestein je voetbalkwaliteiten laten zien onder het toeziend oog van jeugdtrainers van de meidenafdeling van Sportclub Excelsior en enkele topspeelsters van Excelsior/Barendrecht Vrouwen. Wie weet mag jij dan volgend jaar komen voetballen bij de meidenafdeling van Sportclub Excelsior. 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de tweede editie van de Meiden Talentenjacht van Sportclub Excelsior?  Vul dan het aanmeldformulier in op deze pagina: https://sbvexcelsior.nl/talentendagmeisjes2018/. Je kunt inschrijven tot en met maandag 2 april a.s. In de week van 9 april ontvang je bericht of je wel of niet bent uitgenodigd en volgt het programma.

Terug naar overzicht