De ‘Kleine Clubactie’ gestart, de loterij voor Sportclub Excelsior

16 mei 2018

De loterij ten behoeve van onze vereniging is gestart! Hoofdprijs is het gesigneerde shirt van Dirk Kuijt. Verder is er een gesigneerd shirt van Denemarken van Christian Eriksen, een gesigneerd shirt van Jordi Cruyff van Maccabi Tel Aviv, een 2-persoonsarrangement naar een Bundesliga wedstrijd, verschillende Excelsior shirts en prijzen, en vele andere mooie prijzen. De trekking is op 17 juni 2018.

Voor slecht 2 euro kan iedereen een lot kopen om Sportclub Excelsior te steunen. Op allerlei terrein lopen de kosten verder op. Denk aan materialen voor de nieuwe spelvormen van de jongste jeugd, nieuwe ballen, betere douches, opslagruimte, onderhoud, maar ook bijvoorbeeld de kosten die de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming voor ons met zich meebrengt. Kortom, meer dan genoeg redenen om onze club te ondersteunen!

Koop daarom allemaal een lot; achter de bar in de kantine zijn de loten te verkrijgen. En wilt u helpen met de verkoop van de loten, laat dat dan graag even weten in de bestuurskamer. Voor bedrijven die loten willen kopen zijn facturen a 100 euro beschikbaar.

Terug naar overzicht