Boca Senior wordt ‘mede-all-time greatest’ bij 27ste editie 7×7 finales

15 June 2018

Boca Senior kreeg als 32ste in de rij van uitgereikte prijzen de wisselbeker uitgereikt. Maar het grootste nieuws kwam tijdens de buitengewoon boeiende prijsuitreiking van de Commissie 7×7. Die wordt namelijk uitgebreid. In het bovenstaande vergezellen Michiel Houdijk en Jeroen van der Wal het fameuze duo Jacko van Ast en Martin Borsboom omdat zij komend seizoen de Commissie komen versterken. Namens alle deelnemers dank voor deze bereidwilligheid.

De 27st editie was dus weer voor Boca Senior.; na een vlekkeloze demonstratie in de finale wisten zij opnieuw de Eredivisie van de Excelsior 7×7-competities te winnen. Hiermee evenaren ze het record van Old Stars (nu 4e) en het gestopte Zaterdag. Mede omdat het kunstgras dit keer vooraf netjes was besproeid, kon Boca het technisch hoogwaardige spel toepassen waarmee Real Barςa op de knieën werd gebracht. Een trotse Raymond de Waard kon daarom voor de vijfde keer de Gertjan Terlouw Wisselbokaal in ontvangst nemen.

 

Nieuwbakken commissielid Jeroen schenkt de aanvoerder van Boca Senior zijn verdiende prijs.

De kanjers van Boca Senior.

 

Soms was er enig hoogstaand overleg nodig om de juiste prijs bij het juiste team te krijgen.

 

Winnaar van de 1e divisie werden de Shooters, zij kregen van nieuw commissielid Michiel de welverdiende beker in handen uitgereikt.

 

De 2e divisie werd gewonnen door FC Rotterdam

 

Helaas kon Riet de Groot er wegens gezondheidsproblemen niet bij zijn, maar haar fans van Rietjes Favorieten wisten wel de 3e divisie te winnen.

Er zijn geen beelden van, maar men fluistert dat Team Weber de Grote Poedelprijs 2018 in ontvangst heeft genomen.

 

Martin werd regelmatig gestoord door de bittere ballen van Eva.

Ook de Scousers hadden wat te vieren; zij werden geen laatste!

 

Het bijzondere prijzenpakket van HK Living, met prachtige design-kapstokhaken en heerlijk zachte kussens riep hier en daar vraagtekens op.

 

alle megaprijzen op een rijtje…

 

 

Eva kreeg de lachers op haar hand.

Het was een lange dag – en een korte nacht… maar in september staan we er weer!

 

Terug naar overzicht