Nog meer actievelingen

30 July 2018

Dat er tijdens de zomerstop niet gevoetbald wordt op Woudestein wil niet zeggen dat onze medewerkers niet actief zijn! Juist tijdens de zomervakantie is er tijd en ruimte om iets te doen aan de verbetering van onze accommodatie. Afgelopen periode is onder meer de scheidsrechterskleedkamer verruimd en weer netjes gemaakt.

Ook is onder leiding van supervrijwilliger Mels Fok een brandwerende zijwand geplaatst in het verwarmingshok, waarna een moderne en energiezuinige ketel kon worden bevestigd.

En verder is het oude ballenhok gesloopt en opgeknapt, zodat er nu met ‘ballenkarren’ gewerkt kan worden.

Al eerder werd door de gemeente de grond van het trainingsveld (3) verbeterd en opnieuw ingezaaid. Door regelmatig te sproeien is het nieuwe gras ook al aardig opgekomen.

En dat is nog lang niet alles. Zo heeft ons Excelsiorteam alle tenues en de ballen stuk voor stuk nagekeken en moest er weer veel worden bijgekocht (helaas is nog niet alles binnen), zijn er nieuwe materialen (goaltjes, netten) aangeschaft, zijn de kleedkamers/douches en buitengevel intensief gereinigd en is overal het onkruid met de hand verwijderd.

Wij danken alle betrokkenen voor hun inspanningen. En dat geldt ook voor de administratieve voorbereidingen op het nieuwe seizoen: teamindelingen, Knvb-spelerslijsten, aanpassingen website, privacy regels doorvoeren, en – niet in het minst – het voorbereiden en versturen van alle acceptgiro’s voor de contributie 2018-2019.

We hopen nu dat alle leden snel hun betaling in orde maken, zodat we ook in 2018-2019 weer verdere verbeteringen kunnen doorvoeren.

Terug naar overzicht