Veel nieuwe gezichten bij Excelsior

31 August 2018

Bij de start van het nieuwe seizoen 2018/2019 heten wij niet alleen veel nieuwe spelers en speelsters van harte welkom, ook in de trainersstaf van zowel de SBV als de SC Excelsior zijn nieuwe gezichten te verwelkomen. Bij sommige teams is een volledig nieuwe staf rond een nieuw elftal geformeerd, zoals bij het eerste amateurelftal, bij andere zien we vertrouwde gezichten terug in andere functies of bij andere teams. Deze link verwijst naar de organisatie, te vinden onder clubinformatie op deze website, met het meest recente overzicht van de trainersstaf bij de opleidingsteams en de verenigingsteams.

Er zijn nu voor bijna alle leeftijdsklassen teams aanwezig, en er zijn ook nog nieuwe teams bijgekomen, zoals Senioren 2 en MO17. Bij de pupillen zijn in de Knvb-competities verder andere velden en teamgroottes geïntroduceerd. Dit maakt de benutting van de ruimte niet eenvoudiger en levert extra werkzaamheden bij het uitzetten van de velden. Dus mocht u een handje willen helpen, laat het ons weten via info@excelsiorjeugd.nl. Het moet gaan leiden tot een beter en plezieriger jeugdvoetbal. Zie deze link van de Knvb voor veelgestelde vragen hierover.

Wij wensen alle (nieuwe) trainers, spelers, speelsters en onze vrijwilligers een heel plezierig en sportief nieuw seizoen toe, liefst met mooie resultaten!

STRIJDEN EN WINNEN

 

Terug naar overzicht