‘Pupil van de week’

26 September 2018

Bij alle thuiswedstrijden van SC Excelsior Rotterdam Amateur 1 introduceren we een ‘pupil van de week’. De pupil van de week vinden we als club belangrijk omdat we zo een jeugdlid in het zonnetje kunnen zetten. Dit is het familiegevoel van Excelsior. Van groot tot klein het veld betreden om te strijden en te winnen!

Wat maakt een pupil van de week mee?

  • Ontvangst in de bestuurskamer met een drankje.
  • Welkomwoord door de voorzitter, trainer en teammanager.
  • Samen met het 1e team de warming up meedoen.
  • Aan de hand van de scheidsrechter het veld op en voorstellen aan de teams.
  • Op de foto met het team.
  • Voor de aftrap scoren vanaf de middenstip in het doel van de tegenstander.
  • En natuurlijk een mooie foto met interview op de website van SC Excelsior Rotterdam

Wie kan aanmelden?
Alle meisjes en jongens onder de 12 jaar en lid van Excelsior Rotterdam kunnen aangemeld worden. Aanmeldingen gaan naar de teammanager Ronald Puszkar (ronald.puszkar@ericsson.com) onder vermelding van Pupil van de Week.

Wat willen we van de pupil weten?
Voornaam en achternaam:
Leeftijd:
Broertjes/zusjes:
Welk team:
Welke positie in het veld:
Beste speler van de eredivisie is:
Beste speler van de wereld is:
Beste team van de eredivisie is:
Beste team van de wereld is:
Welk film vind je het leukst:
Welke sport vind je ook leuk:
Hoe vind je het bij Excelsior:
Als ik 18 jaar ben, dan voetbal ik in:

Hoe selecteren we pupil van de week?
Op 29-9, 13-10, 27-10, 17-11, 1-12, 15-12, 26-1-2019, 9-2, 9-3, 23-3, 13-4, 11-5, 18-5 speelt het 1e amateurteam thuis. Op volgorde van binnenkomst worden de kandidaat-pupillen-van-de-week achtereenvolgend op de datums in de planning opgeschreven. In overleg is het mogelijk op een bijzondere datum hiervan af te wijken. Denk hierbij aan een verjaardag, van opa of oma of van de pupil van de week zelf. Zodra de aanmelding verwerkt is, volgt de bevestiging per e-mail.

 

 

Terug naar overzicht