FC Social Challenge Cup op bezoek bij SC Excelsior Rotterdam 1

11 October 2018

Tijdens de training van Excelsior Rotterdam AM1 en 2 afgelopen dinsdag, waren er een paar bijzondere toeschouwers langs de lijn met digitale camera’s. Erik van Schanke en zijn team van FC Social kwamen de eerste opnamen maken voor de FC Social Challenge Cup. Nadat er wat algemene ‘shots’ waren gemaakt, konden Patrick, Daniel, Martijn en Ismail hun techniek met de bal laten zien.

Er waren drie challenges te gaan. Als eerste vakschieten op doel vanaf de zestienmeter lijn. Toch wat lastiger dan gedacht. Tweede challenge was in een vastgestelde tijd zo veel mogelijk de lat tikken met een bal vanaf de zestienmeterlijn. Als laatste werd een speler geblinddoekt die vanaf de elf meter stip de lat met de bal moest raken. Natuurlijk goed luisteren naar de coaching van je teamleden.

Niet alleen leuk om te doen, maar de mannen wilden natuurlijk ook een goede prestatie neerzetten. Wil je weten hoe het is gegaan……volg dan de website van FC Social. In November zal de challenge te zien zijn.

Terug naar overzicht