Pupil van de week Yassine el Makrini

16 December 2018

Zaterdag 15 december stond de wedstrijd SC Excelsior 1 tegen de Zwervers 1 op de agenda.

Yassine el Makrini was voor deze wedstrijd de pupil van de week, hij mocht bij de wedstrijdbespreking zijn en in het ‘Excelsior tenue’ meedoen aan de warming-up en bij de peptalk aanwezig zijn. Ook mocht hij als eerste proberen te scoren in het in het doel van de Zwervers, dat Yassine een getalenteerde speler was goed te zien, met op 2 meter alleen de keeper nog voor zich haalde hij vol uit in de korte hoek en scoorde, goal!

Voornaam en achternaam: Yassine el Makrini
Leeftijd: 5 jaar
Broertje(s)/zusje(s): Sahra, Rabbab, Amine, Zohair
Welk team: Duitsland
Welke positie in het veld: alle posities
Beste speler van de eredivisie is: ik zelf want ik denk aan mezelf
Beste speler van de wereld is: ik zelf want ik denk aan mezelf
Beste team van de eredivisie is: eigen team
Beste team van de wereld is: Marokko
Welk film vind je het leukst: Rattetuilla
Welke sport vind je ook leuk: kickboxen
Hoe vind je het bij Excelsior: goed
Als ik 18 jaar ben, dan voetbal ik in: Ajax

Beste Yassine namens heel SC Excelsior 1 wil ik je bedanken dat jij deze middag met ons hebt willen meebeleven!

 

 

Terug naar overzicht