Train de trainer avond

18 December 2018

Woensdagavond, 12 december 2018, was er een “train de trainer” avond voor de trainers van de onderbouw onder leiding van coördinator meidenvoetbal Anne Nurra. De aanwezige trainers waren Mike van Katwijk(M011), Sara Eitjes(J010-2M), Mustapha Zlani(J011-1), Ali Darnoun(J011-2), Jeroen van Galen(J010-1), David Ellerkamp(J09-1), Sven van Grevenbroek(J09-2), Jeremy de Roode(J09-1 en J09-2), Damian Verschoor(J08-2) en Fabio van Schelt(J08-2).

Na een kopje koffie de trainers werd uitleg gegeven over het gebruik van de app ‘Rinus’.  Deze app wordt vanuit de KNVB gevuld met trainingen voor alle leeftijden. Een trainer kan specifiek voor zijn of haar groep trainingen ophalen, die betrekking hebben op aanvallen, verdedigen en/of omschakelen. Inmiddels hadden de trainers de heren Erik Schapendonk en Edwin van Heumen een training voorbereid en uitgevoerd: verdedigen, het verbeteren van voorkomen van doelpunten. De training werd gegeven aan een groep enthousiaste M011 speelsters.  Terug binnen in het DHL leercentrum zijn de trainingsonderdelen in groepjes besproken en geëvalueerd. Na 2 uur hebben we afscheid van elkaar genomen en de afspraak gemaakt dat de coördinatoren deze avonden vaker gaan organiseren.

 

Terug naar overzicht