Even voorstellen… Khalid Ettabachi

20 January 2019

Vanaf de winterstop willen we u kennis laten maken met de selectie van onze sportclub. John Bodman en Wim Berends zijn reeds voorgesteld. Nu is is het de beurt aan onze keeperstrainer Khalid Ettabachi.

Dit is niet het eerste seizoen bij Excelsior en Khalid heeft zelf op hoog niveau onder de lat gestaan. “Hard werken en pijn is maar een emotie die je kan uitschakelen”, zijn  kreten die je vaak bij Khalid hoort tijdens trainingen. Hiermee zijn de trainingen niet alleen scherp, maar het gegeven van advies en voorbeelden zijn waardevol voor onze keepers. Naast de selectiekeepers worden ook de jeugdkeepers van JO19-1 en JO19-2 kansen geboden om beter te worden. Met Khalid heeft de club een waardevolle trainer in de staf. Heeft u vragen aan Khalid? Hij is op dinsdag- en donderdagavond op de trainigsvelden te vinden.

Terug naar overzicht