Even voorstellen……Ronald Puszkar

26 January 2019

In de rubriek even voorstellen vandaag de teammanager van SC 1 en 2 Ronald Puszkar. Voor een aantal spelers en leden geen onbekende, omdat Ronald eerder al teammanger was van JO19-1. De taak van teammanager is veelomvattend. Zo houdt Ronald de administratie bij van trainingsopkomst, gele en rode kaarten, uitgifte van trainingskleding-winterjassen en presentatiepakken. Maar ook de samenwerking met Herman Brinkman voor het inschrijven of uitschrijven van spelers is bij hen in goed beheer.

Wellicht ziet u Ronald bij de thuiswedstrijden met de pupil van de week aan zijn hand. Dit succes is met name toe te schrijven aan Ronald. Hij neemt contact op met de ouders van de pupil van de week en is namens de selectie de begeleider van de pupil op wedstrijddagen. En niet te vergeten….Ronald is tevens grensrechter bij het 1e team.

Ronald is van onschatbare waarde voor de selectie en de club. Mocht u Ronald willen ondersteunen…..hij zoekt nog een vervanger als grensrechter bij het 1e team. Op deze wijze kan hij nog meer tijd besteden aan zijn rol als teammanager op wedstrijddagen. Aanmeldingen kunnen naar e.haften@planet.nl.

 

Terug naar overzicht