Trainers, staf en bestuur uit eten

30 January 2019

Elk jaar biedt de heer Shimada bij Marco van Lochem (hoofdopleiding BVO) aan om met zijn trainers en staf te komen eten bij ‘De Witte Brug’ in Lekkerkerk. Marco is zo genereus om dit etentje door te spelen aan de Sportclub. Dit wordt door een ieder binnen de club erg gewaardeerd.

Woensdagavond 30 januari was als datum geprikt waarop trainers, verzorgers, assistenten, teammanagers en bestuur op informele wijze met elkaar aan de bar zaten. Ook de dames die elke zaterdag op de club tegenstanders en scheidsrechters ontvangen, waren van de partij. Nadat iedereen een plek aan de tafels had gevonden, kon de voorzitter de heer Shimada bedanken voor het fijne aanbod en de sponsoring van deze avond.

Het eten en drinken was heerlijk. De sfeer was fijn en onderling werd veel gelachen. Kortom een top avond. Uiteindelijk kwam de koffie en thee rond 22:30 uur, wat ook het startschot was om langzaam huiswaarts te gaan.

Namens de aanwezigen…….Marco en de heer Shimada, hartelijk dank dat we als sportclub deze avond aangeboden kregen.

Terug naar overzicht