Verlies Excelsior 2 op eigen veld

10 February 2019

Op een zaterdag met veel wind die gelukkig niet vanuit Alblasserdam kwam (stank bij lekkende tankwagen), stonden er 2 wedstrijden op de agenda  van de senioren.

Om 13:00 uur werd op veld 1 door het team van Wim Berends afgetrapt tegen SVS4. Een wedstrijd met 2 gezichten. Het spel van Excelsior was gehaast en de ruimtes waren te groot, waardoor SVS meer kansen kreeg. De beide keepers hadden last van de wind. Ballen kregen soms vreemde draaien en uittrappen was een uitdaging. Ondanks het mindere spel, kreeg Excelsior kansen. SVS was net slimmer en de ruststand was 0-2. De tweede helft was beter en Excelsior ging kansen ontwikkelen. Een voorzet en een prima doelpunt van de thuisploeg. Dit gaf extra kracht en het samenspel werd beter.  Kelvin speelde op het middenveld en kreeg de mogelijkheid om op te komen. Zijn afstandschot trof zeer mooi de kruising (2-2). Prima teruggekomen van de mannen. Dan wat verwarring rondom het einde van de wedstrijd. Er was nog wat extra tijddie gespeeld moest worden. Deze onderbreking veroorzaakte wat verlies van concentratie en de uitploeg kon de 2-3 scoren, wat tevens  eindstand werd.

Volgende week om 10:00 uur een oefenwedstrijd uit tegen SCO63.

Terug naar overzicht